صفحه شخصی کورش نیکزاد   
 
نام و نام خانوادگی: کورش نیکزاد
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  سهامدار و عضو هیأت مدیرۀ یک شرکت ساختمانی و تأسیساتی
تاریخ عضویت:  1390/08/05
 روزنوشت ها    
 

 با تمرکز روی نقاط فراز، به شادی در کار برسید بخش عمومی

10

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

نقاط فراز و فرود در زندگی فردی و کاری همه ما وجود دارند. نقاط فراز همان جهش‌ها و عملکردهای مثبتی است که از کارکنان در طول زمان بروز پیدا می‌کند و منظور از نقاط فرود نیز کاهش و تنزل عملکردهاست که نشانگر بد عمل کردن افراد در مقایسه با گذشته است. اغلب این نقاط فراز و فرود در ابتدا با تغییرات کوچک و نامحسوسی شروع می‌شوند که به تدریج تقویت شده و بر تاثیرگذاری شان افزوده می‌شود. تجربه نشان داده که نقاط فراز کوچک و نامحسوس بسیاری در کیفیت عملکرد فردی افراد وجود دارد که اگر تداوم نیابند نمی‌توانند منشا اثر باشند اما به محض اینکه تداوم یافته و تقویت شوند به‌عنوان نقاط فراز معتبری شناخته می‌شوند که تحول فردی افراد را متحول می‌سازند و باعث تقویت احساس شادی در کار نیز می‌شوند.

حال سوال اساسی اینجاست که چگونه می‌توان با نقاط ضعف و فرود در سازمان‌ها مقابله کرد و زمینه مساعدی برای بهبود و افزایش نقاط فراز ایجاد کرد و در نهایت به شادکاری بیشتری دست یافت؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که برای ارتقای شادی در کار از طریق افزایش و پررنگ تر کردن نقاط فراز باید فرآیند گام به گام بهبود رهبری و ارزیابی عملکرد گذشته کارکنان از طریق بررسی بردها و باخت‌های پیشین به درستی انجام پذیرد که این امر مهم امری چالش برانگیز و حساس است که باید به خوبی و مدبرانه صورت پذیرد. برای عملی ساختن این فرآیند اقدامات زیر را می‌توانید انجام دهید:

همیشه یک هدف و نقطه‌ی عطف کاریِ مشخص برای خود داشته باشید

همیشه از خود بپرسید کدام حیطه‌ها در زندگی فردی تان دارای اهمیت بیشتری هستند و به متحول شدن نیاز بیشتری دارند؟ و اینکه شما برای رسیدن به اهداف مورد نظرتان به ایجاد کدام تغییرات نیاز دارید؟

تغییرات مثبت و کوچکِ روی‌داده در فرآیند رهبری را شناسایی کنید

رهبران و مدیران یک سازمان همیشه باید ریسک تلاش و اقدام برای بهتر رهبری کردن افرادشان را به جان بخرند و با اقداماتی همچون ایجاد روابط جدید و پیاده‌سازی الگوهای جدید نظم و مقررات دست به اعتمادسازی بین کارکنانشان و در نهایت در تمام ارکان سازمان شان بزنند.آنها باید در این مسیر صبور و با حوصله باشند و همیشه به یاد داشته باشند که تحولات بزرگ همیشه با تغییرات کوچک و نامحسوس آغاز می‌شوند و با گذر زمان است که کارکرد اصلی و واقعی‌شان هویدا می‌شود. برای این کار لازم است که مدیران به‌طور مرتب فعالیت‌های جاری سازمان تحت رهبری‌شان را رصد کنند و به هرگونه تغییر و تحول در رفتار کارکنان هر قدر هم که کوچک و بی اهمیت به نظر برسند توجه کنند و در راستای تبدیل این تغییرات کوچک به عادات و رفتارهای فردی و سازمانی گام بردارند.

به دیگران بپیوندید

هر مدیری به تشریک مساعی و تبادل اطلاعات و تجربیات با سایر مدیران نیاز دارد و از طریق همین مشارکت طلبی است که می‌توان تحولات بزرگ و ماندگاری را رقم زد. در این مسیر بدترین روش و رویه همان تک روی و جزیره‌ای عمل کردن است که به‌شدت دامنه تحولات را محدود‌تر می‌سازد.

مدیران و رهبران سازمان‌ها همیشه و در همه حال باید به یاد داشته باشند که فرآیند متحول‌سازی فرهنگ کیفیت عملکرد در یک سازمان در ابتدا با ایجاد و تقویت تحول فردی در کارکنان شروع می‌شود و پس از وقوع چنین تحولاتی است که می‌توان به شکل‌گیری نقاط فراز و پس از آن نقاط عطف مثبت در منحنی عملکردی سازمان‌ها امید داشت.


با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

نویسنده: کن رابینسن
مترجم: حسین علوی لنگرودی
منبع: کتاب Finding Your Element
برگرفته از: donya-e-eqtesad.com

سه شنبه 30 مرداد 1397 ساعت 10:00  
 نظرات