www.iiiWe.com » چگونه با آرامش زندگی کنیم؟ ـ معرفی کتاب

 صفحه شخصی کورش نیکزاد   
 
نام و نام خانوادگی: کورش نیکزاد
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  سهامدار و عضو هیأت مدیرۀ یک شرکت ساختمانی و تأسیساتی
تاریخ عضویت:  1390/08/05
 روزنوشت ها    
 

 چگونه با آرامش زندگی کنیم؟ ـ معرفی کتاب بخش عمومی

9

با کلیک بر روی تصویر، مطلبی دیگر مرتبط با موضوع، در دسترس شما خواهد بود.

همه‌ی ما آرزو داریم آرام‌تر، شکیباتر و آسوده‌تر باشیم و بتوانیم در کمال آرامش و با شوخ‌طبعی با شکست‌ها و تلخکامی‌های زندگی روبه‌رو شویم. اما چگونه می‌توانیم این‌گونه آسوده باشیم، درحالی‌که اضطراب در روزها و شب‌های ما رخنه کرده است؟

آرامش برای همه جذابیتی عمیق و طبیعی دارد. اکثر شما آرزو دارید صبورتر، متین‌تر و آسوده‌تر باشید و بتوانید در کمال آرامش و شوخ‌طبعی با شکست‌ها و ناراحتی‌های زندگی روبه‌رو شوید. اضطراب در روزها و شب‌های شما رخنه کرده است و تقریباً همیشه در پس‌زمینه‌ زندگی‌تان حضور دارد، چه بسا در همین لحظه هم اضطراب داشته باشید. توانایی آرام ماندن از جمله مهارت‌های مهم در زندگی‌ست که بسیار نادیده گرفته شده است. بدترین تصمیمات را هنگامی می‌گیرید که آرامش‌تان را از دست داده‌اید یا دچار اضطراب و آشفتگی شده‌اید، قرار نیست با تنفس عمیق یا نوشیدن دم‌نوش به آرامش برسید، بلکه باید در موردش فکر کنید.

در سال‌های اخیر در غرب، واکنش خاصی به اضطراب‌ها بسیار رایج شده است. این واکنش برگرفته از سنت‌های بودایی و تمرکز آن بر خالی کردن ذهن از طریق انجام مراقبه است. ایده این است که بسیار آرام و شاید در وضعیت بدنی خاصی، بنشینیم و با تمرینات مختلف سعی کنیم محتویات ذهن خود را خالی کنیم. هدف این است که موضوعات آشفته و گنگ را از ضمیر خودآگاه به حاشیه برانیم و فضای مرکزی ذهن را خالی و آرام و تا حد امکان خودآگاهی را از خود دور کنیم. هر بار که در رسیدن به آرامش شکست می‌خورید، می‌توانید به تحلیل آن بپردازید تا چیزهایی مفید و ارزشمند در مورد خود کشف کنید. هرگونه نگرانی، ناکامی، بی‌تابی یا خشمِ ناگهانی، بصیرت‌های مهمی در بطن خویش دارد که در اختیار شما بگذارد؛ به این شرط که زحمت رمزگشایی آن‌ها را به جان بخرید.

راه مطلوب برای رسیدن به آرامش این نیست که ذهن خود را خالی کنید، بلکه باید به شکلی دقیق‌تر و آهسته‌تر به تجارب ناراحت کننده‌ خود بنگرید، با این هدف که نگرانی‌های بنیادین را کشف و روشن کنید. این کتاب می‌کوشد با صبر و حوصله علل مهم‌ترین استرس‌هایمان را واکاوی کند و مجموعه‌ای از استدلال‌های متقاعد کننده، زیبا و گاهی طنزآمیز در اختیارمان بگذارد تا بتوانیم در برابر هرس و خشم از خود محافظت کنیم. کتاب "آرامش" نوشته‌ آلن دوباتن، اثری مصور از مجموعه‌ «مدرسه‌ زندگی» است که به طور نظام‌مند به طیفی از مسائلی که سرچشمه‌ اضطراب‌ها، خشم‌ها و عصبانیت‌های شما هستند، می‌پردازد. آلن دوباتن با پرداختن به طیفی از جدی‌ترین معضلات که نتیجه فقدان خودشناسی، همدلی و ارتباط است در کتاب آرامش به شکافتن علت‌ها و محتوای مشکلات گوش می‌سپارد تا به واسطه‌ درک صبورانه و ارزشمندی که از زوایای نامناسب ذهنتان حاصل می‌کند، به شرایطی سراسر آرامش دست یابید.

در بخشی از متن کتاب «آرامش» می‌خوانیم که:

رویای موجود در پس تمام اختلافات و ناراحتی‌های روابط این است که کسی را بیابیم تا بتوانیم با او شاد باشیم. با توجه به چیزهایی که عموماً اتفاق می‌افتد، این انتظار کمابیش خنده‌دار به نظر می‌رسد. رویایمان این است که کسی را پیدا کنیم که ما را درک کند، خواسته‌ها و رازهایمان را با او در میان بگذاریم و بتوانیم با او ضعیف، بازیگوش، آرام و کاملاً خودمان باشیم. و یک‌باره هراس آغاز می‌شود، آن هنگام که دندان‌هایمان را مسواک می‌زنیم و از پشت دیوار اتاق هتل غیرمستقیم سروصدای مشاجره‌ زوج اتاق کناری را می‌شنویم؛ آن هنگام که زوجی اخمو را پشت میز بغلی در رستوران می‌بینیم و البته آن هنگام که جنجال به روابطمان هجوم می‌آورد.

آن‌طور که در رابطه به شدت بدرفتاری می‌کنیم، در هیچ‌جای دیگر این رفتارها از ما سر نمی‌زند. ما در رابطه به افرادی تبدیل می‌شویم که دوستانمان حس می‌کنند تاکنون شناخت درستی از ما نداشته‌اند. استعداد حیرت‌انگیزی برای پریشانی و خشم در خود کشف می‌کنیم، سرد و عصبانی می‌شویم و در را محکم می‌کوبیم، دشنام می‌دهیم و زخم‌زبان می‌زنیم، امیدهای بلندبالای خود را وارد رابطه می‌کنیم اما در عمل به نظرمان می‌رسد گویی این رابطه مشخصاً طوری طراحی شده که پریشانی ما را به حداکثر برساند.

درباره‌ی نویسنده‌ی کتاب «آرامش»

آلن دو باتن متولد ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در زوریخ سوئیس است. تحصیلات او در رشته‌ تاریخ در دانشگاه کمبریج و فلسفه در کینگز کالج لندن بوده است. دو باتن بعد از رهاکردن دوره دکتری خود در رشته فلسفه فرانسه در دانشگاه هاروارد، فعالیت حرفه‌ای خود را به‌عنوان نویسنده آثار فلسفی آغاز کرد. او در سال ۲۰۰۳ ازدواج کرد و دو فرزند پسر دارد. در سال ۲۰۰۸، آلن دو باتن برای پیگیری اهدافش درزمینه فلسفه، مؤسسه‌ای در لندن به نام مدرسه زندگی (The School of Life) تأسیس کرد. او با این مؤسسه به کار خود در زمینه ساده‌سازی فلسفه وسعت بیشتری بخشید.

در حال حاضر دو باتن در پیونددادن فلسفه با زندگی صاحب سبک است. او در این مؤسسه، به‌ همراه همکارانش، روابط بهتر و زندگی باکیفیت‌تر و البته رضایت‌بخش‌تری را به دیگران می‌آموزد. علاوه ‌براین سخنرانی‌های مختلف در سراسر دنیا و انتشار کتاب، مقاله و ویدئو ازجمله فعالیت‌های آنان است. همچنین این مؤسسه به‌تازگی نرم‌افزاری با نام «مدرسه زندگی» تولید کرده است. این نرم‌افزار نیز در سراسر دنیا مخاطبان بسیاری پیدا کرده است.


برگرفته از : isna.ir

یکشنبه 23 شهریور 1399 ساعت 10:18  
 نظرات